torsdag 27. mars 2014

Det er lov å være sur!

I dag er jeg litt SUR.. eller - kanskje ikke sur heller.. Mer Frustrert ala Sitron.

Jeg har to føtter som skriker og roper etter å få være uten strømper. Som i hele dagen, hele døgnet i flere uker i strekk. Til tross for å være svært så nyvasket har jeg altså sure tær!

(Høyre fot: "Øy, slipp meg UT herifra!" 
Venstre fot: "Øy, det er for kaldt - putt meg inn igjen!!")


Skittentøyskurven min har vært full siden i går, og står nuh å svaier ved siden av vaskemaskina mens den bedriver fyllekrangel: " Du sa'a at det skulle bli SOL i dag du, og at du skulle vaske sengeklær og..."

Jeg har lyst til dra til byen å kjøpe meg en vid og lang olabukse, men har en rygg som nekter meg å gå med høye hæler - ihvertfall på brostein... eller nå om dagen - overalt, egentlig. Og jeg bare NEKTER å dra på meg åletrange bukser for så å ikle meg mine smekre lilla joggesko i størrelse stor. Mine lilla joggesko forlanger beinvidde på buksene, og jeg krangler ikke om det. Er vel heller helt enig. (Hvis føttene mine nå hadde fått vilja si, og det var varmt nok, ville jeg tatt på meg sandalene.. men sandaler MED sokker til åletrange olabukser er heller ikke noe alternativ i dag!)

Og skal jeg dra på meg en schtøgg joggebukse med tilhørende lilla store joggesko og dra på biblioteket for å låne en bok eller sju?  - Neitsjh - for tenk atte jeg har ikke lyst til det heller. 

Det er for varmt for termodress og turstøvler, og det er for kaldt til alt annet jeg har her.

Og SKAL jeg fyre i ovnen?  Det er egentlig for kaldt til å la det være, men samtidig er sjansen svært stor for at jeg plutselig har putta inn en kubbe for mye og må gå her i shorts og t-skjorte med tjukke sokker. (Det er da kaldt på gulvet fremdeles).


Dette er nok bare en "sånn" dag, og det må det jo få lov til å være syns jeg. (Jeg har forresten en Basilikum på kjøkkenet som nekter å visne. Det er noe mystisk med kjøkkenvinduet mitt, for jeg har aldri i mitt lange liv noengang klart å holde liv i en Basilikum noe særlig lenger enn 12 timer. Så når det tidligere var et hjertesukk at den visna for meg hele tiden, er det nå et hjertesukk at den står der og strutter!)


 Tulipanene er fine enda, da - det skal de ha!


Nei, dette er nok bare en sånn dag, ja.. lurer på om den går over hvis jeg spiser 4 brødskiver med Nutella???

*gått på kjøkkenet*




***

2 kommentarer:

  1. Mandag, tirsdag, onsdag, sturedag, fredag, lørdag, søndag. Høres ikke det helt ok ut? Man har lov til å sture litt, se på ting som ikke går, ting man ikke får til, og ting man ikke gidder, - og ting man ikke klarer, og så får man tenke: Sånn er det blitt. I dag. Nutella duger godt som trøstepåfyll :).

    SvarSlett
  2. Hm.. kanskje man skal bestemme seg for å sture hver torsdag da - så blir man ferdig med det og får gjort det og sånn.. ;) *ler* Nutella er kortvarig lykke - og ufattelig klissete.. :D

    SvarSlett