tirsdag 24. mars 2009

Mer epler..

Eva og Adam rusler rundt i paradis. De har det digg, og er i kategori "blir ihvertfall 1000 år gamle".. Eva kjeder seg - tydeligvis, og siden hun heller ikke er opptatt med å befolke verden helt alene akkurat i dette øyeblikket, så rusler hun rundt for å finne noen å skravle MED.. (Adam er opptatt med å tenke på at han SLIPPER å finne opp hjulet, så han er det ikke mye gøy å få utav)

Ihvertfall - det eneste vesenet hun finner det interessant å snakke med, er denne berømte Slangen som ligger og myser på henne fra et epletre.

Han sier jo mye rart da - blant annet så forklarer han nok Eva hvor kjedelig hun egentlig har det. Ikke at Eva her tenkt noe særlig på det tidligere egentlig, men slangen har tydeligvis kontakter på utsiden av Paradis, og kan fortelle de merkeligste ting.

(Jeg er ganske sikker på at hun gikk i kronisk ammetåke også jeg, da - så hun skjønte nok egentlig ingenting av hva han egentlig hvislet om..)

Ihvertfall - denne snoken får henne til å få lyst på disse eplene da. De som hun har fått streng beskjed om å IKKE røre.

[Mamma sa: "ikke putt den erta opp i nesa", og det hadde jeg jo ikke tenkt på at gikk an før - så da gjorde jeg det.]

Resten av historien har vi jo hørt mange ganger. Eva greier ikke å dy seg. Hun tar en eple og momser det i seg. Godt var det også!! Så kommer Adam flyende: "Hva ER det du holder på med, Kvinne???!!" Eva tenker at det kanskje er på tide at Adam faktisk FINNER OPP hjulet og lokker ham med alskens løfter, og får ham til å ta en bit også...

Veldig dumt!!!

snipp snapp snute - også bodde de ikke DER lenger..


Har noen noengang prøvd å bytte ut ordene i denne historien?

Ok - jeg prøver:


Eva og Adam rusler rundt i hagen sin. De har det digg, og er i kategori "feirer helt sikkert Diamantbryllup ettehvert".. Eva kjeder seg - tydeligvis, og siden hun heller ikke er opptatt med å befolke verden eller pusse vinduene eller vaske klær, vaske opp, lage mat eller støvsuge, så rusler hun rundt for å finne noen å skravle MED.. (Adam er opptatt med å tenke på at han SLIPPER å gjøre noe akkurat nå, så han er det ikke mye gøy å få utav)

Ihvertfall - det eneste vesenet hun finner det interessant å snakke med, er en støvsugerselger som tilfeldigvis har veiene forbi akkurat da..

Han sier jo mye rart da - blant annet så forklarer han nok Eva hvor skitne gulvteppene hennes egentlig er. Ikke at Eva her tenkt noe særlig på det tidligere egentlig, men selgeren har tydeligvis kontakter på utsiden av Paradis, og kan fortelle de merkeligste ting.

(Jeg er ganske sikker på at hun gikk i kronisk ammetåke også jeg, da - så hun skjønte nok egentlig ingenting av hva han egentlig hvislet om..)

Ihvertfall - denne snoken får henne til å få lyst på denne støvsugeren da. Den som hun har fått streng beskjed om å IKKE kjøpe. (De er raka blakke, renta har akkurat steget og de har nesten ikke penger til mat..)

[ Mamma sa: "ikke putt den erta opp i nesa", og det hadde jeg jo ikke tenkt på at gikk an før - så da gjorde jeg det...]

Resten av historien har vi jo hørt mange ganger. Eva greier ikke å dy seg. Hun kjøper en støvsuger og svinser lykkelig rundt i huset og suger det gullende rent. Godt var det også!! Så kommer Adam flyende: "Hva ER det du holder på med, Kvinne???!!" Eva tenker at det kanskje er på tide at Adam faktisk begynner å hjelpe til litt i heimen, og lokker ham med alskens løfter, og får ham til å prøve støvsugeren også..


Snipp snapp snute - støvsugeren var fryktelig dyr, og avdraget til banken blei aldri betalt. Huset gikk på tvangsauksjon og familien Eva og Adam endte opp i en kommunal hybel med felles do i gangen.


Hm...




Har dag 2 uten kaffe om morran, forresten.. Det er overhode ikke noe gøy å slutte å drikke kaffe!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar