lørdag 11. januar 2014

Jula gikk rett og slett opp i røyk..

Til morran i dag var det TUNGT å stå opp. Dvs - morgen er helt feil ord å bruke, for enten sover jeg 3,5 timer i løpet av en natt og sitter lysvåken og tripper når klokka er sju på morrakvisten, eller så gjør jeg som i natt - forsvinner inn i drømmeland og blir der i en 12 timers tid. Dermed begynte morgenen litt nærmere formiddagen enn vi hadde tenkt oss. Uansett var det TUNGT. 
Etter en uke med hasardiøs fysisk fostring (en rusletur pr dag og en tur i svømmehallen), er kroppen min, med tanke på at den har sitti stille/ ligget på sofaen i en 10 års tid eller noe sånt, rimelig lemster. Men vi var fast bestemte på  - kjæresten/forloveden/snart gift me'n og jeg - at vi SKULLE ut i Narnteskogen og grille pølser i dag. 

 Der har de for fjerde året på rad et treff hvor de brenner juletreet fra i fjor, og det syns vi høres ut som en god ting å bruke lørdags formiddagen på. (Ikke at vi hadde noe juletre å sette fyr på, men...) Som sagt så gjort. Vi knirket oss inn i termodressene, kokte vårsj litt kaffe og tok med de FANTASTISKE stekespiddene vi fikk til jul av søster og svoger, samt ei pakke med grillpølser:


(Hallooooo?? Det er grillspyd på teleskopstang, assa... Ufattelig praktisk, og de kommer til å bli MYE brukt!)


Der ble vi møtt av utrolig blide og hyggelige mennesker, fikk en kopp med gløgg servert og pepperkaker og mandariner og marshmellows til å grille på bål og og og.. 





..og juletrærne gikk effektivt og elegant opp i røyk...

Klikk her og se en liten filmsnutt...



Vi gikk en omvei for å komme tilbake til bilen da, for å få rørt skrogene litt i dag også, da kom vi forbi begynnelsen på en beverdam.. 


Hit skal vi tilbake utover våren og følge med litt - jeg er jo ei byjente og har aldri sett en bever i aksjon før. Små ting blir kjempestore opplevelser hvis du bare lar dem...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar